Подкрепете ни!




Здраве17 февруари 2018

Да пуснем тока!

„Програма Нова клетка“ на Албина Фабиани, наричана още „българския биохакер“, прави чудеса със здравето


Албина Фабиани и Марек Каравелов - маркетинг координатор на „Програма Нова клетка“ за
Албина Фабиани и Марек Каравелов - маркетинг координатор на „Програма Нова клетка“ за България
Ганета Сагова
снимка Добрин Кашавелов

Една жена поставя основите на Новата медицина. Само за седмица тя прави чудеса. „Програма Нова клетка", нейна запазена марка, цери с лекота сърдечни и хормонални проблеми, включително хашимото, високо кръвно, диабет, наднормено тегло, мигрена, безсъние, депресии... Има отлични резултати при онкологични и автоимунни заболявания. Наричат я биохакер, защото знае как да проникне в биоинформационната система на човек, да ремонтира „бъговете" и „да пусне тока". Така човек оздравява, клетките му се обновяват и отново е пълен с енергия!


Коя е Албина Фабиани? Баща ѝ е италианец, по-голямата част от живота си прекарва в чужбина, но се чувства 100% българка. Носи онзи магнетичен, свободолюбив, типично български дух, който трудно се удържа. 

Той идва вероятно от гените и от детството ѝ... по-скоро от липсата на такова. Албина обаче категорично отказва да се пише за живота ѝ. Така или иначе, трудностите, с които се сблъсква още от дете, ѝ дават шанса да не е като другите, да не е в матрицата. „Не бях дресирана по начина, по който дресират другите", казва Албина.

Тъй като е от семейство на лекари, тя завършва медицина, после биохимия и биоинформатика. За известно време работи в здравната система и разбира, че истинско здраве човек може да постигне по друг път, различен от съществуващите шаблони. И започва да го търси. Следи внимателно всички новости в областта на биохимията, биологията, медицината, научните открития, които се анонсират, но остават само в папки, неразработени... И постепенно картината на човешкия организъм ѝ става пределно ясна. Разбира, че той е електрическа система и за да функционира добре, „трябва само да се пусне токът", останалото той знае добре как да оправи сам.

Биохакер

„Тялото не е анатомия, а електрическа система", обича да казва Албина и показва схема на електрическите процеси в нас, която прилича на сложен електронен уред.

За да проникне в схемите му, биохакерката инвестира в собствени клинични изследвания в частна лаборатория в Швейцария. Разработва комбинация от капки, последната на базата на 98 естествени вещества. Ефектът им се следи върху малки тестови и плацебо групи. Така постепенно създава единствената по рода си програма за клетъчна рехабилитация. Нарича я „Програма Нова клетка".

Вижда бързи резултати при всички независимо от пол, възраст, убеждения, затова постепенно набира смелост и започва да разпространява това ново знание. Работи с хора от целия свят – САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Европа, Южна Африка, със световноизвестни имена като Род Стюард. Програмите ѝ се
провеждат в Коста Рика, в Италия, в Кейптаун, от пет години и в Хисаря всяка пролет и есен, а през май ще има група в Кипър.

Манекен на 50

„Тези знания, които давам, няма да ги прочетете в нито една книга, нито в интернет", казва Албина без излишна доза гордост, защото резултатите са удивителни.

Самата тя е живо олицетворение на това, което говори. Фабиани изглежда 10-15 години по-млада, фигурата ѝ е перфектна. Миналата година участничка в програмата, представител на „Келвин Клайн", дори я кани на снимки за бельо. Така 50-годишното спортно тяло на българката се появява в десетки модни издания.


50-годишната Фабиани е най-добрата реклама на „Програма Нова клетка". Миналата година Албина се снима в рекламни фотосесии на „Келвин Клайн".


Фабиани не знае какво е болест. Здрава е и леко облечена дори в най-тежкия сезон на вирусите. Вече е помогнала на над 3000 човека да се възстановят след болести, да изглеждат красиви и млади. Един от най-новите ѝ последователи е възрастният Папи. Ето какво пише дъщеря му в имейл до Албина:

„Скъпа Алби, Днес Папи ходи на кардиолог. Докторката щеше да си скъса дипломата, а баща ми щеше да литне от щастие. Но най-важното е, както той смята, НЕ какво му казва докторката, а това, че той се чувства много, много по-добре! Видях, че си е върнал цвета на лицето, сияе. Движи се доста по-лесно, има енергия, работи си из къщата, а вчера е успял да измаже и шпаклова цяла стена от едно помещение, на което е захванал ремонт да прави. Казва, че вече СПИ спокойно и в легнало положение, а допреди да дойде при теб, „спеше" в почти седнало положение, защото се задушаваше, не му стигаше въздух.

Та много искам да ти разкажа всичко, което се случи при докторката... беше за камера! Иначе кратката версия: от „предсърдно мъждене" вече е със „синусов ритъм" - цитирам кардиоложката. Нейните думи бяха: „НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Ти си възстановил ритъма, това се получава много рядко, при по-млади хора и предимно спортисти... Значи лечението е правилно, да не пипаш лекарствата". А тя, само ако знаеше, че той половината ги е спрял, със сигурност щеше да си скъса дипломата."

Това писмо Албина ми препрати по мейла на 24 ноември 2017 г., 17 дни след „Програма Нова клетка" в Хисар, в която се включихме и ние със съпруга ми и бях в една група с Папи. В началото на ноември той действително не беше никак добре: стоеше свит, имаше лош цвят на кожата, не говореше, започна да се усмихва едва през последните дни.

Чудеса за 3 дни

Удивителна е историята и на чаровната бизнесдама Искра, която остава без щитовидна жлеза преди 25 години. Липсата ѝ води до тежки последици: тя няма сили да се повдигне от леглото. „Едва дишах, не бях на себе си! Хормоните ми бяха извън баланс, калцият - под всякакво ниво. Какво ли не пробвах.  Казваха ми да пия калций, магнезий... Ходех с чантичка, пълна с добавки. Където и да седна да се храня, на вечери, на събирания, аз вадех чантата... Но без полза", спомня си Искра. Преди 2 години чува за програмата на Албина. Записва се и чудото става. Отслабва с 8 кг и си връща необяснимо силите.

„Калцият ми е в норма, без въобще да консумирам мляко и млечни продукти", смее се Искра. Тя отива на следващата „Програма Нова клетка" само за да види Фабиани и да даде кураж на другите. „Когато Албина ме видя, ме попита дали не вземам кокаин. Не можеше да повярва, че съм същият човек. Имам толкова енергия!", радва се Искра. - „Днес съм нов човек, спортувам, правя секс, активна съм, вече съм нормален човек, вече съм себе си!"

Пиарът на програмата

Мария е най-горещият пропагандатор на „Програма Нова клетка". Тя е в нашата група заедно със сина си и мъжа си, който е лекар. Мария се запознава с Албина на 23 септември 2017 г. и веднага се записва. Усеща промяната още първите дни. Спират горещите вълни, които я заливат; кръвното ѝ се нормализира и не се налага повече да взема лекарства. Не я боли главата! А преди това тя страда от тежка мигрена.

Отслабва. Но най-вече я изумява това, че прелива от енергия. „По подобен начин съм се чувствала, когато бях на 20 години", радва се Мария. „Започнах да изпитвам пълно спокойствие, все едно съм външен наблюдател. Спя прекрасно... Затова доведох и мъжа си, и сина си. И те се чувстват прекрасно."

Пламен е баща на 9-годишно момиче с диабет тип 1 от 7 години, но въпреки че бият инсулин, захарта ѝ е във високи граници, а детето е депресирано. Още първите дни стойностите падат до 5. Родителите намаляват инсулина с няколко дози. Момиченцето вече е спокойно, в училище започва да получава шестици.


Род Стюард е дългогодишен последовател на „Програма Нова клетка".

18 килограма надолу

Марек Каравелов (от рода на Петко Каравелов!), който е маркетинг координатор на програмата в България, ми изпълва списъка със съобщения в телефона с контакти на хора, готови да разкажат своята история: нотариус от Пловдив се е излекувала от хормонален дисбаланс; Таня от Хисар 20 години е била на лекарства за щитовидната жлеза, след програмата не ù се налага да ги взема. Станка спира бетаблокер, който е пила за сърцето. Самият Марек е свалил 18 кг... Но трябва да приключа с историите, защото статията ще заприлича на тв реклама за наколенките на д-р Ливайн, а тук е друго: сама се убедих в силата на метода. Отслабнах 4 кг за месец и половина, цикълът ми се регулира, наспивам се бързо, усещам се пълна с енергия; съпругът ми свали 9 кг и също се чувства превъзходно.

3-те стъпки

Програмата протича в три фази. Първо участниците попълват анкета, а Фабиани изгражда индивидуален профил за всеки и изпраща инструкции за едноседмична подготвителна промяна. Тя е лесна и не е необходимо хората да вземат отпуск заради нея, просто трябва да избягват определени храни и да вземат други. Целта е да се подготви организмът за приема на капките, разработени от Албина.

По време на втората фаза участниците се събират в хотел в Хисар, където се хранят по специален режим и пият капките. Те не се продават никъде, вземат се само под наблюдение на Фабиани. Вечер нашата „биохакерка" изнася лекции, на които обяснява защо след определена възраст сме вечно уморени. Как се подновяват клетките? Кои са митовете за здравословното хранене? Защо са опасни паразитите в тялото ни и как да се освободим от тях? Защо отслабването чрез гладуване не решава проблема и как да сваляме килограми, хранейки се в изобилие, и т. н.

Ако програмата се следва осъзнато, ако човек знае какво се случва в организма му през това време, ефектът е още по-голям, убедени са организаторите. През свободното време човек може да се разхожда в Хисар, да вземе сауна, да ходи на басейн. Целта на третата фаза е поддържане на състоянието и превръщане на новия начин на живот в навик. Фабиани препоръчва общо 120 дни от старта на програмата човек да спазва режим, близък до този, който се следва в Хисар, за да е траен резултатът.

Клетъчна
рехабилитация

Основна мишена на програмата на биохимика е остаряването. „То убива над 100 000 души всеки ден – два пъти повече, отколкото всички други причини за смърт, събрани заедно", твърди Фабиани. Тя не се вълнува от смъртта, но има амбицията да намали огромното страдание, което остаряването причинява. 

Според изследователката старостта не е нищо друго освен натрупване на метаболитни отпадъци на клетъчно ниво, което води до блокиране на функциите на клетките. Фабиани обяснява как с времето около клетката се образува тънък мастен филм, който я капсулова и в нея не могат да влязат нито кислород, нито хранителни вещества. „Получава се така, че стомасите са пълни, а клетките гладни!", твърди биохимикът. Този слой спира клетъчното дишане, което води до заболявания. Основна причина за това са протеините и митът, че трябва да ги поемаме в големи количества. „Истината е, че се разболяваме и остаряваме от хроничен глад! Откакто сме отбити от майчината гръд, не сме хранени правилно", казва българката.

„Програма Нова клетка" успява да разбие мастната обвивка около клетките. Как? Мастният слой (и мастните клетки) в организма са всъщност вода с променена структура, обяснява Фабиани. Програмата с незаменимите капки предизвикват промяна на ъгъла на свръзките на кислородните и водородните атоми в молекулата на въпросната субстанция и това предизвиква стопяването ù. Този процес освобождава клетъчното дишане! И това, което е уникално – успява да изведе разбития мастен слой извън организма. При други диети дори обвивката да се разгради, тя остава да циркулира в лимфата из тялото, което е много опасно. Фабиани показва снимка на чаша с урина, заснета по време на „Програма Нова клетка", тя сякаш е пълна с фин цимент.

„Ето това ние го изкарваме от организма. Защото, ако го пуснем да циркулира, то ще се наслои някъде другаде!", предупреждава дамата.

Изчистване

Чрез програмата се изчистват и отстраняват също така болните и слабите клетки. Тъй като клетките се размножават чрез делене, новите копират старите и от болните клетки се появяват нови, също толкова болни и увредени. С „Нова клетка" остават да се размножават само здравите и устойчивите. Те от своя страна започват да синтезират метаболитна или структурирана вода, която е жизненоважна за организма.

Програмата изчиства и вредните токсични отпадъци и паразитите от организма - една от основните причини за болестите на ХХI век. Фабиани показва снимки и обяснява, че освен познатите ни „червеи" в междуклетъчното пространство живеят и малки паразити, които са опасни като големите и трябва да бъдат изведени.

И не на последно място: „Програма Нова клетка" повдига имунната система на човека. „Пускаме тока", както Фабиани се шегува. А когато той тръгне, Албина оставя организма да се оправя сам. А той, както всички читатели на „8" добре знаят, е много интелигентен, трябва само да му дадем възможност да покаже на какво е способен. Тогава не ни остава друго, освен да се радваме на здраве и дълга младост!

Плановете на Фабиани за бъдещето на „Нова клетка" включват откриване на университет за лекари по тази система; издаване на книгата ù; програми за родители с цел превенция и градеж на здраво българско поколение и въвеждане в употреба на технология за приготвяне на храна и питейна вода, използвайки четвъртото състояние на материята - плазмата, което води до изумителни, според Фабиани, резултати.

За повече информация и за записване в „Програма Нова клетка":
www.programa-nova-kletka-bg.com.


Материалът е публикуван в брой 1/2018 на Списание 8.
5 най-полезни билки в България Здраве

5 най-полезни билки в България

Магията им се свързва с благосъстоянието на тялото и духа. По нашите ширини съществуват над 3600 растителни вида.

Сърцето ни трябва не само за обичане Здраве

Сърцето ни трябва не само за обичане

За него се грижим много добре с хранителната добавка „Кардиозон“

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат Здраве

Д-р Меркола: Изписват ви лекарства без да има нужда, а после други, за да премахнат страничните ефекти от първите

Пациентите с остеопороза и висок холестерол са тъпкани с хапчета, макар да няма сериозни рискове за здравето им

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак Здраве

2026: В Ирландия етикетите върху алкохола ще предупреждават за цироза и рак

В магазините бутилките ще са далеч от храните и почти скрити, промоциите и рекламата са ограничени

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото Здраве

Безглутеновият режим може да повлияе върху овладяването на Хашимото

Хипотеза: Имунната система атакува фрагменти от глутеновия протеин, наподобяващи тъканта на щитовидната жлеза

Битовата химия е опасна за мозъка Здраве

Битовата химия е опасна за мозъка

Nature Neuroscience: Домакинските препарати са свързани с неврологични заболявания

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им. Здраве

Билки против болка? Да, но след внимателно проучване на действието им.

Употребата на лечебни растения трябва да е само след консултация с медицинско лице

Подагразон: билковият лек при подагра Здраве

Подагразон: билковият лек при подагра

Хранителната добавка обединява мощни царски билки за „царската болест“

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан Здраве

Използват ли казината „времево изкривяване“, за да ви държат в капан

Целта на казиното е да ви накара да останете достатъчно дълго, за да загубите

Болното дебело черво ни състарява преждевременно Здраве

Болното дебело черво ни състарява преждевременно

Неговият микробиом е свързан с биологичната възраст

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота Здраве

60-минутна разходка с 4,5 км в час спасява от самота

Nature: Физическата активност компенсира депресивни състояние, свързани със социална изолация

Да останем с всичкия си до края Здраве

Да останем с всичкия си до края

Според акад. Бехтерев хората сами се докарват до слабоумие

Енергийното здраве на дома Здраве

Енергийното здраве на дома

Домовете ни са пронизани от нарастващо множество излъчвания, с които сме принудени да се справяме ежедневно. Как да се защитим?

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения Здраве

Тай Чи е по-полезен за сваляне на кръвното от аеробните упражнения

Учени наблюдаваха 349 души в продължение на една година

Столетниците са с ниски нива на глюкоза, креатинин и пикочна киселина Здраве

Столетниците са с ниски нива на глюкоза, креатинин и пикочна киселина

Общият холестерол и желязото в кръвта им обаче са повече, сочат данните от ново проучване

Съдът на САЩ ще реши дали флуоридът в питейната вода понижава IQ Здраве

Съдът на САЩ ще реши дали флуоридът в питейната вода понижава IQ

Съдия Едуард Чен: бебетата, хранени с адаптирано мляко с чешмяна вода, са „критична уязвима група, изложена на най-високата доза флуорид“