Подкрепете ни!




Светът в теб4 септември 2019

Аурата ви на „портрет“

Как изглеждат енергийното поле и чакрите ви ще откриете в център „Лотос“

Аурата ви на „портрет“


Ако сте фен на Списание 8, определено знаете какво означава аура и в какъв цвят грее всяка от седемте ви чакри. Аура център „Лотос“ е мястото, където могат да измерят вашето поле и енергийни центрове и да ви препоръчат съответните кристали, етерични масла, йога асани или медитативни практики, които да ви помогнат по пътя към баланса. В центъра можете да разберете какви храни са подходящи за вас с вега тест или пък да си направите диагностика на здравето с биорезонанс, за да установите за кои органи от тялото си е време да се погрижите.

За ауратa и хората 


Срещнахме се с Магдалена, която ни разказа подробно как точно се случва всичко в пъстрия свят на енергийните полета. „Много често хора, които за първи път идват при нас, ми казват: „Сигурно моята аура е черна“. Но това, разбира се, е невъзможно.“ – смее се тя. 

Аурата обикновено е оцветена в един от цветовете на седемте чакри (виж по-долу), но има хора, при които се смесват няколко багри. „Колкото е по-цветна е аурата, толкова по-богат е характерът на човека“, отбелязва Магдалена. Размерът на енергийното поле също има значение и обикновено варира между 40 и 70 см извън очертанията на физическото тяло. Ако аурата ви е свита, това е знак, че имате нужда от пространство и усамотение, за да не разпилявате енергията си и да се възстановите. Хората с широки аури пък са много експресивни, отдаващи енергия, често са лидери и първи се забелязват в множеството. Цветът на аурата може да се промени много бавно и обикновено остава в една и съща гама през целия живот. По цвета на аурата може да се тълкува здравословно състояние, заложби и таланти, призвание за професия, както и много други аспекти от живота.  

Така изглежда снимка на аурата, направена в „Лотос“: 


     

Само за снимка 

За да ви „щракнат“ аурата, е нужно да поставите ръката си върху аура камерата за около минута. През това време уредът ви пуска леки електрически импулси, провокирайки организма да реагира с определени вибрации, които впоследствие се изобразяват като цветове. Кадърът се „проявява“ веднага, като на него се вижда не само аурата, но и всяка една от чакрите. Добрата новина е, че в центъра не само снимат, но и анализират подробно снимката ви и ви обясняват значението на всеки цвят. И въпреки това, хубаво е да имате представа от основните понятия и значения, за което ще се погрижим в тази статия. 



Чакри и багри 

Всеки човек има седем чакри на ключови точки по тялото, които са изобразени в различен цвят и отговарят за различните енергиии. Първите три чакри съществуват и при животните и отговарят за вашите първични енергии, свързани със земните качества, чувството за собственост, територия и йерархия. Останалите четири чакри са свързани с духовността и съществуват само при човека. Разгледайте ги тук: 


    
Хубаво е всяка една от чакрите да не е нито свръхактивна, нито пък прекалено тъмна и с разкъсана форма. Ако се наблюдава потъмняване на цвета, това означава негативни проявления в съответната насока и често е белег за физически проблеми. Интересно е, че първа, трета и пета чакра се асоциират по-скоро с мъжката енергия, а втора, четвърта и шеста – с женската. Затова доминиращите чакри на близки приятели или съпрузи рядко са еднакви, за да могат хората да се допълват взаимно и да се учат един от друг.
  

Помощни колелца 

За разлика от аурата, на чакрите може да се въздейства с различни средства и да се прилага терапия, която да доведе до баланс с течение на времето. Средствата, които в „Лотос“ ще ви препоръчат, са най-различни - кристали, аромати, йога практики, повтаряне на утвърждения, мантруване, чайове, цветолечение и храна. Също така в аура центъра могат да ви помогнат и със специален честотен генератор, който изпраща вибрации и така въздейства на всеки енергиен център. 

„Всички тези средства са като помощните колелца на детските велосипеди, които се слагат, докато детето се научи да кара само“,  споделя Магдалена. Човек сам трябва да вложи усилия и енергия в течение на много месеци, за да има постоянен резултат. Нещата не са толкова прости, че да можеш просто да си „купиш” здраве и любов и „светкавично“ да станеш балансиран и щастлив. 

Здрава аура, здраво тяло 


В „Лотос“ често комбинират снимка на аурата и диагностика на здравето с биорезонанс – така се вижда ясно връзката между тялото и емоциите. Ако на снимката се вижда, че пета чакра е тъмна, често това излиза и на скенера като проблем в областта на гърлото, сливиците, щитовидната жлеза и т.н. С биорезонансната диагностика те могат да засекат вируси, бактерии, паразити, алергени, недостиг на витамини и минарали и на базата на това да ви предпишат билково лечение или терапия с честотен генератор. Центърът също предлага биорезонансна апаратура и обучение за работа с нея.




Адрес: 
София – подлез „Галерия” зад НДК /под моста на влюбените/ 
Пловдив – ул. Драган Цанков 49 
Варна – ъгъла на бул. „Чаталджа” и ул. „Марин Дринов
http://www.lotoscenter.com/ 
Телефон: 0894626514

7 съвета за справяне с разочарованието Светът в теб

7 съвета за справяне с разочарованието

Отнасяте се към себе си като към машина и забравяте, че вниманието, грижата и самоизключването също са важни

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо. Светът в теб

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо.

Дензъл Уошингтън за куража да продължим напред, дори когато ни се струва, че сме се провалили

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция Светът в теб

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция

Възстановява се по-бързо от лекарските очаквания

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони Светът в теб

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони

Твой дълг е да следваш с доверие безсмъртния ритъм

Пролетното равноденствие е магическо време Светът в теб

Пролетното равноденствие е магическо време

Това е ден на чиста енергия, в който да поправите грешките и да създадете слънчево бъдеще за себе си

Пролетното равноденствие: ново начало Светът в теб

Пролетното равноденствие: ново начало

Днес излезте на слънце, умиротворете се със светли мисли, споделете желанията си с Вселената и благодарете на Живота

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота Светът в теб

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота

Руми: Отвъд представите ни за погрешно и правилно има поле, ще се срещнем там

Молитвата пребори хероина Светът в теб

Молитвата пребори хероина

След 10 години тежки битки, след 10 комуни и престой в лудница Иво се измъква от пипалата на наркотиците благодарение на вярата в Бог

На гости на свети Никола Светът в теб

На гости на свети Никола

Светецът чудотворец се явява насън на Ангел Рафаилов и му посочва точното място, на което да направи манастир

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция? Светът в теб

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция?

Нека не бягаме от живота, а да го превърнем в пътуване, от което не искаме да си почиваме

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава Светът в теб

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава

Съветите на „ангелското“ същество от „по-високо измерение“Крион

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша Светът в теб

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша

К. Типинг: Не лишавайте предците си от възможността да извървят своя кармичен път

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка Светът в теб

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка

Е.П.Блаватска: Никой освен вас самите не може да ви помогне