Подкрепете ни!




Светът в тебДилън Чарлз , редактор Waking Times / 20 юни 2021

Как Матрицата контролира ума ви и ви вади от релси

Осъзнайте отрицателното програмиране и го прекратете, за да сте свободни. Можете. Имате необходимата мощ и сила.

изображение: iStock
изображение: iStock


Ако четете това, вероятно вече сте в процеса на осъзнаване на твърдението, че нашият свят не е такъв, какъвто изглежда, че основните мултинационални новинарски корпорации играят важна роля в оформянето на нашето дисфункционално общество и това плюс цялата пищност и цирк на политиката е нечестив дневен ред, създаден да ви контролира. Това е Матрицата. Това е произведена реалност, която използва човешката психология, за да мултиплицира масово подчинение и съгласие.

Но има проблем в Матрицата, за който трябва да знаете.
Когато разберете какво се случва и какви набези използва тази система, за да проникне във вашето съзнание, тогава можете лесно да използвате триковете, насочени към вас във ваша полза, за да изпитате дълбока вътрешна свобода, суверенитет на ума и радостно, овластено присъствие в центъра на това историческо сътресение, в което сме.

Ключът е в разбирането как системата за контрол наистина ви контролира и че може да не е съвсем това, което изглежда и вие си мислите, че е.
Помислете за този цитат от Збигнев Бжежински, автор на "Голямата шахматна дъска", от интервю, дадено през 2007 г.
„Смъртоносната им сила е по-голяма от всякога. Капацитетът им да наложат контрол над политически пробудените маси в света е на историческо ниво. Веднъж го казах доста остро и бях поласкан, че френският външен министър повтори думите ми. В по-ранни времена беше по-лесно да се контролират един милион души, буквално, отколкото физически да бъдат избити. Днес е безкрайно по-лесно да убиеш един милион души, отколкото да ги контролираш."
Вие сте пионка върху шахматната дъска на света, за която говори Бжежински, макар той да каза това много преди Ковид-епохата. Ако беше живял още няколко години, предполагам, че щеше да бъде изненадан да види, че властта на правителствата да налагат физически и психологически контрол бележи своите исторически върхове. На кого му трябва да избие един милион души, когато милиарди ще се заключат, ще се лишат от човешка връзка, ще спазват всеки протокол за безопасност, колкото и ирационален да е той. Ще се самоизолират и заключват бидейки полицаи на самите себе си, арестувайки се защото извършват най-фундаменталните човешки дейности като показването на лицето си или дълбоки вдишвания и издишвания...

Как ви промиват мозъка

Това, което нашият приятел Збигнев не призна, е, че обществеността се намира под влиянието на контрола на ума, проявяващ се в много и различни форми. И докато повечето хора вярват, че са автономни и взимат собствени решения, финото влияние на контрола на ума гарантира, че ние вземаме решенията си измежду набор от предписани избори, като същевременно вярваме, че сме свободни. Това е голямата илюзия.

Контролът на ума е просто усилието да се въздейства върху мислите и поведението на човека, независимо от неговия завършек. В нашия случай днес най-опустошителните ефекти от контрола на ума са доста фини и до голяма степен невидими.

Автосаботаж и самозаблуда

Нежно се насърчавате да се препънете по всякакъв възможен начин, като същевременно откровено се обезкуражавате да изпъкнете и да се издигнете над стадото.

Работата е там, че след като разберете, че това се случва и след като развиете самосъзнанието, необходимо за вземане на наистина независими решения, които подкрепят вашето здраве и просперитет, тогава току-що сте стартирали Матрицата от собствената си глава. И имаме нужда от повече хора, които действат извън това потисничество. Особено сега, когато сляпото съответствие с правителствените укази, мандати, закони, постановления, социален натиск и страх кара хората да се държат по такъв ирационален, нелогичен и нехуманен начин.

Какво да направите за спасението си

Мисля, че най-добрият начин да прецените ефектите, които всичко това оказва върху вас, е да седнете и да направите честен и безстрашен опис на живота си, като се фокусирате върху навиците си и мечтите си. Избройте ги. Запишете ги всички. Анализирайте ги, мислете за тях, медитирайте върху тях. Какво ви служи, а кое е неработещо? Какви бихте били, ако живеете, развивайки докрай потенциала си?

Наистина не ни остава много време, за да го направим правилно. Технокрация вече е почти разбила вратата ви. Финансово нулиране и безкасовото общество идват при нас със скоростта на светлината. Ние не сме далеч от глобален диктат, изискващ от всички хора да си инжектират фармацевтични продукти, които носят сериозни рискове и променят завинаги вашия генетичен код. Сингулярността е вече тук, сред хората и бъдещето е на трансхуманизма. Изчерпва се времето, в което все още можете да се освободите от Матрицата. Ако искате да запазите своята човечност, трябва да действате сега, за да си върнете ума, тялото и душата.

Наскоро проведох отличен разговор с експерта по автосаботаж Джейсън Кристоф в моя подкаст, Battered Souls. Джейсън е отличен съветник в сферата как да се освободите от веригите на самосаботиращото поведение. В основата на посланието му е идеята, че токсичните храни и химикали, плюс повтарящото се отрицателно програмиране в нашата култура, идващо от медиите, ни хващат в клопката на самосаботиращо поведение, като програмират подсъзнанието да търси посредственост, докато мозъкът непрекъснато се опитва да взима разумни решения под стрес в режим на "бий се или бягай".


Кофеинът и Матрицата си приличат

Например, Джейсън разказва как кофеинът въздейства върху мозъка, карайки челния лоб да се откачи и лимбичната система поемайки контрола, така че нашето поведение да се управлява изцяло от подсъзнанието, програмирано да търси приемане от племето на послушни конформисти, които сякаш никога не достигат пълния си потенциал. Напоследък експериментирам с това и като бивш кафеман мога да кажа, че когато прилагате тези разсъждения към поведението си и внимателно разглеждате всеки свой импулс - той е прав за кофеина. Без него по-лесно мислите ясно, оставате съсредоточени върху важното и имате трайна естествена енергия през целия ден, така че всъщност получавате издръжливост да извършвате действията, които имат най-голямо положително въздействие върху живота ви.

Това прозрение е мощно. Вземете го и проучете задълбочено как всичко описано ви пречи да предприемете сериозно пътуване за самопознание и себевладеене. Можете. Защото имате необходимата мощ и сила. За много повече неща, отколкото все още можете да проумеете. В моята практика като треньор по себепознание мога да ви помогна да изчистите тази измама от живота си и да ви насоча към вашия уникален път на самоактуализация. 
И нека Силата бъде с вас.

Източник

Още по темата:

7 съвета за справяне с разочарованието Светът в теб

7 съвета за справяне с разочарованието

Отнасяте се към себе си като към машина и забравяте, че вниманието, грижата и самоизключването също са важни

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо. Светът в теб

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо.

Дензъл Уошингтън за куража да продължим напред, дори когато ни се струва, че сме се провалили

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция Светът в теб

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция

Възстановява се по-бързо от лекарските очаквания

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони Светът в теб

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони

Твой дълг е да следваш с доверие безсмъртния ритъм

Пролетното равноденствие е магическо време Светът в теб

Пролетното равноденствие е магическо време

Това е ден на чиста енергия, в който да поправите грешките и да създадете слънчево бъдеще за себе си

Пролетното равноденствие: ново начало Светът в теб

Пролетното равноденствие: ново начало

Днес излезте на слънце, умиротворете се със светли мисли, споделете желанията си с Вселената и благодарете на Живота

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота Светът в теб

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота

Руми: Отвъд представите ни за погрешно и правилно има поле, ще се срещнем там

Молитвата пребори хероина Светът в теб

Молитвата пребори хероина

След 10 години тежки битки, след 10 комуни и престой в лудница Иво се измъква от пипалата на наркотиците благодарение на вярата в Бог

На гости на свети Никола Светът в теб

На гости на свети Никола

Светецът чудотворец се явява насън на Ангел Рафаилов и му посочва точното място, на което да направи манастир

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция? Светът в теб

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция?

Нека не бягаме от живота, а да го превърнем в пътуване, от което не искаме да си почиваме

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава Светът в теб

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава

Съветите на „ангелското“ същество от „по-високо измерение“Крион

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша Светът в теб

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша

К. Типинг: Не лишавайте предците си от възможността да извървят своя кармичен път

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка Светът в теб

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка

Е.П.Блаватска: Никой освен вас самите не може да ви помогне