Подкрепете ни!




Нумерология: Нашите слънчеви числа

Юли е благоприятен, активен и успешен

Нумерология: Нашите слънчеви числа



Милена Иванова – Еа е нумеролог, шамбала лечител, сертифициран ангелски терапевт, фъншуй експерт и специалист по личностно развитие. Завършила е езотерична нумерологична психология в Русия. Десет години специализира в областта на личностното развитие и сертифицира ангелска терапия при Дорий Върчу. Автор е на многобройни статии и дневни нумерологични прогнози за най-четените сайтове у нас. Води ТВ рубрика и участва в различни телевизионни предавания. Помага в индивидуални и групови сесии. Води нумерологични обучения, курсове и семинари. В книгата „Номерология на успеха“ тя събира десетгодишната си работа в областта. 


Милена Иванова
Освен астрологичен слънчев знак всеки от нас има нумерологично слънчево число. Съберете месеца и деня на раждане и сведете получения сбор до едноцифрено число.

Пример: Ако сте родени на 15 май, съберете 5 (май е петият месец от годината) и 15. Сборът е равен на 20, което се свежда до 2 (2+0=2).

Ако сте родени на 23 ноември, съберете 11 (за месеца) и 23. Сборът е равен на 34. За да получим едноцифрено число, събираме 3+4=7. Вашето слънчево число е 7!

Ето какво да очакваме през юли според слънчевото ни число.

Слънчево число 1

Личният ви месец е под числото 1, а личната ви година - под числото 3. Това е време на динамика и смелост, за да започнете нещо ново. Неволите от миналия месец ще изчезнат и ще се почувствате на гребена на вълната. Сега сте по-оригинални и креативни отколкото по всяко друго време на тази година. Може да почувствате желание да пишете, да рисувате или да се изразявате по друг творчески начин. Ако ви изскочи предизвикателство, задължително го приемете. 



Мнозина от вас, които са в лична година 3, най-накрая могат да се измъкнат от досегашните непримирими модели, на които служат. Някои могат да направят промени в кариерата си или да започнат собствен бизнес. Но нищо не правете необмислено – независимо дали става въпрос за кариера, пари или партньорство. Ако все още нямате любим до себе си, е възможно да срещнете човек, но връзката, макар и страстна, може да не е трайна. Предупреждение за най-ентусиазираните: не се хвалете за вашите планове и постижения; може да се получи обратен ефект.

Слънчево число 2

Личният ви месец е под числото 2, а личната ви година - под числото 4. Внимавайте в  отношенията с хората във вашата работна среда. Бъдете загрижени за техните нужди. Вероятно ще бъдете призовани да разрешите конфликт между някои от тези хора. Тъй като сте по-чувствителни, ще успеете да разберете истинската причина за спора. Вашият успех в тази роля ще окаже влияние върху вашето бъдеще.




Вашата повишена чувствителност може да ви създаде трудности на работното място, но ще ви помага в други области. Ако отидете на музикално събитие, то би било много терапевтично за вас. Добре е да се поглезите се с масаж, спорт, режим на хранене, или да отидете известно време на море или до океана, в планината или в гората.
 
Слънчево число 3

Личният ви месец е под числото 3, а личната ви година - под числото 5. Внимавайте с парите. Ще се наложи да плащате сметки и заеми, затова следете и разпределяйте внимателно финансите си. Ако сте обмисляли да смените работната си среда с по-добра, сега е моментът да го направите. Промяна в кариерата също е възможна.



Има тенденция да бъдете разпръснати и малко безотговорни. Вашата домашна среда се превръща в източник на безпокойство и може да се наложи да приложите ирационално поведение. Може да се свържете със стари приятели и роднини, с които не сте били в контакт известно време. Емоционалното ви състояние е малко объркано този месец, което ви кара да сте мрачни. Опитайте се да поддържате равновесие. Не вземайте живота твърде на сериозно и ако е възможно, отделете време за почивка.

Слънчево число 4

Личният ви месец е под числото 4, а личната ви година - под числото 6. Бъдете сериозни към вашите задължения и обещания, поемете отговорност у дома, в работата и в обществото. Бъдете търпеливи и обръщайте внимание на подробностите. Организирайте личния си живот и кариерата си.




Завържете изпуснатите краища. Започнете проекти, които ще подобрят живота ви, като ремонт на къщата или отглеждане на растения. Някой в кръга ви от приятели и роднини може да се нуждае от помощ сега. Възможност за успех в работата, ако се фокусирате върху правните въпроси. Дисциплината и усилието са ключовите думи за вас този месец. 
 
Слънчево число 5

Личният ви месец е под числото 5, а личната ви година - под числото 7. Това е време на неочаквани събития. Бъдете гъвкави. Нека старите концепции и догми си отидат сега, защото няма да ви бъдат полезни. Това е време на невероятен растеж, психически и духовен, но трябва да му позволите да се случи. Ще получите важна информация, която може да промени старите ви разбирания за живота или хората. Обстоятелствата около вас се променят. Пътуването е възможно и благоприятно този месец. Внезапен телефонен разговор може да ви отведе направо в самолета на следващия ден.


Междувременно се чувствате разпръснати и неспокойни и искате да избегнете натрапчивите детайли на живота. Носете се по течението; отговорите ще изплуват сами. Не се опитвайте да контролирате твърде много обстоятелствата. Умът ви ще бъде остър и бързо ще разчете същността на новата информация, която получавате. Също така ще бъдете креативни и изобретателни. Този месец освобождава вашата по-дива страна, особено когато става въпрос за вашия социален живот и любовна връзка. Не бъдете самоуверени и безотговорни. Контролът над себе си е ключът към успеха ви!
 
Слънчево число 6

Личният ви месец е под числото 6, а личната ви година - под числото 8. Това е отлично време за бизнес и финансови дела. Уважението и признанието за миналите усилия вероятно ще бъдат последвани от финансова печалба или повишение. Вие сте в състояние да поискате и да получите това, което смятате, че ви е дължимо. Може обаче да откриете, че не успявате да сте дипломатични. Това е най-голямото ви предизвикателство през този месец.




Вашите отговорности се увеличават вероятно в резултат на повишение. Семейните дела, приятелството и романтиката обаче остават на преден план и са възнаграждаващи и изцеляващи. Може да пожертвате част от времето и енергията си за нуждаещ се или болен човек. Искате да сте непрекъснато до своите близки, но не трябва да ги задушавате с любовта си. Те имат собствени перспективи и темпове на растеж. Втората част от месеца ще ви донесе промени, които възникват от случайна среща. Неочаквано пътуване също е възможно през юли.

Слънчево число 7
Личният ви месец е под числото 7, а личната ви година – под числото 9. Това е време за прозрение. Започвате да осъзнавате величината на дълбоките вътрешни промени, които се случват с вас, и това ви изпълва със страх и вълнение. Знаете, че е дошло времето да се изправите пред важни решения, които ще засегнат живота ви, както и живота на близките до вас.



Страхът ви се основава на вашата нерешителност и неспособност да разберете дали това, което искате да направите, е правилно. Вашето вълнение идва от знанието, че поне нещо се случва. В тази ситуация ключът е да изберете какво е правилно. Разчитайте на сърцето и интуицията си и вярвайте в себе си и Твореца си. Вашата кариера и финанси не са приоритети този месец, освен ако не се отнасят до плановете за бъдещето. Това е време да се подготвите в дългосрочен план, а не за да постигнете незабавни награди.
 
Слънчево число 8

Личният ви месец е под числото 8, а личната ви година - под числото 1. Кариерата и финансите ще са приоритет. Работете здраво и мъдро. Комбинирайте практичност и визия. Не е време да седнете и да се взирате в космоса, а да стъпите здраво на краката си, да държите очите си отворени и да се въздържате от ненужни рискове. Всички въпроси, свързани с парите, трябва да се обмислят с най-голяма грижа.



И все пак този месец е награждаващ и шансовете ви за успех са големи. Ако сте мъдри и предпазливи, може значително да увеличите баланса в банковата си сметка. Девет от десет души в 8-и персонален  месец, съчетан с 1-ва лична година, подобряват финансовото си положение. Този месец ще ви донесе силни емоции в личните отношения. Възможно е някой да се опита да ви използва, което ще ви разочарова и ще страдате известно време. Ако не сте романтично ангажирани, работата ще ви срещне със специален човек.
 
Слънчево число 9

Личният ви месец е под числото 9, а личната ви година - под числото 2. Този период ще е емоционален и взискателен към вас. Това е месец, през който да приключите стари взаимоотношения или работа. Връзките, които са проблемни, може да бъдат прекъснати. Препоръчително е да избягвате конфликти. Работете върху проблемите тихо и търпеливо. Периодът е отличен да погледнете навътре в себе си и да разберете собствените си нужди и желания. Освободете се от всичко, което сте надраснали, включително хора, ситуации, предмети - всичко, което вече не е за вас. Време е да изпразните „чашата”, за да направите място за новото.

Това е преходен период и вероятно ще чувствате дълбоки емоции, носталгия, меланхолия, изтощение. Но всичко е за добро. На дълбоко лично ниво се извършва почистване и изцеление. Не сте съвсем съзнателни за всичко, което се случва, може да не разбирате напълно себе си и няма да сте в състояние да изразявате чувствата си пред другите. Но си дайте време и много проблеми ще ви бъдат разкрити. Може да се появи възможност да участвате в добра кауза, това ще ви стабилизира и ще ви зареди с вътрешна сила. Това е добро време за финансите ви. Може да получите пари неочаквано. Това е месец, който изисква баланс: чувствате се емоционални, но ако се отдадете твърде много на собствените си чувства, особено на самосъжалението, ще пострадате. Добре е да останете балансирани между вашите собствени нужди и тези на другите.
 

7 съвета за справяне с разочарованието Светът в теб

7 съвета за справяне с разочарованието

Отнасяте се към себе си като към машина и забравяте, че вниманието, грижата и самоизключването също са важни

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо. Светът в теб

Нищо в живота не си струва, ако не поемате рискове. Нищо.

Дензъл Уошингтън за куража да продължим напред, дори когато ни се струва, че сме се провалили

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция Светът в теб

Садгуру претърпя спешна мозъчна операция

Възстановява се по-бързо от лекарските очаквания

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони Светът в теб

Н. Казандзакис: Смъртен грях е да насилваш вечните закони

Твой дълг е да следваш с доверие безсмъртния ритъм

Пролетното равноденствие е магическо време Светът в теб

Пролетното равноденствие е магическо време

Това е ден на чиста енергия, в който да поправите грешките и да създадете слънчево бъдеще за себе си

Пролетното равноденствие: ново начало Светът в теб

Пролетното равноденствие: ново начало

Днес излезте на слънце, умиротворете се със светли мисли, споделете желанията си с Вселената и благодарете на Живота

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота Светът в теб

Запазете мълчание, защото светът на тишината е огромна пълнота

Руми: Отвъд представите ни за погрешно и правилно има поле, ще се срещнем там

Молитвата пребори хероина Светът в теб

Молитвата пребори хероина

След 10 години тежки битки, след 10 комуни и престой в лудница Иво се измъква от пипалата на наркотиците благодарение на вярата в Бог

На гости на свети Никола Светът в теб

На гости на свети Никола

Светецът чудотворец се явява насън на Ангел Рафаилов и му посочва точното място, на което да направи манастир

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция? Светът в теб

Ще дойде ли времето, когато няма да имате нужда от ваканция?

Нека не бягаме от живота, а да го превърнем в пътуване, от което не искаме да си почиваме

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава Светът в теб

Човек не е длъжен кротко да приема това, което съдбата му дава

Съветите на „ангелското“ същество от „по-високо измерение“Крион

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша Светът в теб

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша

К. Типинг: Не лишавайте предците си от възможността да извървят своя кармичен път

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка Светът в теб

Това, което сега носи удоволствие в големи дози, ще се превърне в болка

Е.П.Блаватска: Никой освен вас самите не може да ви помогне