Подкрепете ни!




Тракеия Д-р инж. Гинка Стоева, снимки Добрин Кашавелов, iStock / 12 февруари 2024

За да дишаш свободно!

В основата на хранителната добавка „Баланс дихателна система“ са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години


За да дишаш свободно!
„Баланс дихателна система“ на „Тракеия“ е названието на нов продукт, който осигурява надеждна защита срещу вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища. Неговото комплексно въздействие въз основа на напълно натурален състав от билки, познати още от древността, го отличава от другите медикаменти или хранителни добавки.


Величка Маринова: Пребори хроничен синузит и мигрена

Доволна съм от избора на добавката на „Тракеия“ за дихателната система, защото благодарение на нея се справих с хроничния синузит и главоболието, които ме мъчеха с години. Сега, щом се появят начални симптоми на хрема или болно гърло, тя е моята подкрепа за тялото ми. Освен това в практиката си измервам наличието на патогенни гъбички, бактерии, вируси и паразити в човешкото тяло. Виждам как тези добавки повлияват добре върху хората, които ги приемат.

Светослав Вълчев: Помага на отбора да печели медали

Аз съм треньор по таекуондо и винаги препоръчвам тази добавка на момчетата от отбора, когато имат неразположения, особено преди състезания. Дишането в нашия спорт е от особена важност! Продуктът прочиства дробовете, нормализира дихателния обем, действа профилактично още с появата на първите симптоми на простуда или грип. Спомага за по-бързо възстановяване след боледуване. Облекчава невероятно много отхрачването и бързото възвръщане на добрата форма.



Благотворното действие на продукта се дължи на умелото съчетаване на съставки, сред които са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години, надживява ледниковата епоха и пренася своето послание за оцеляване и приспособяване на организма.
Киро Проданов – първият откривател на нейните качества, съобщава: „Фитохимичните анализи доказват наличието на голямо разнообразие от биологично активни вещества. В екстрактите е установено наличието на противовъзпалителна, болкоуспокояваща, противоязвена, кардиопротективна, антихипергликемична и гастропротективна активност“. Билката има чудодейно действие, смята той.
Широкоспектърното влияние на „Баланс дихателна система“ е гарантирано чрез екстрактите от други целебни растения, познати като естествено средство от вековните традиции за лечение на кашлица, простуда и възпаления на дихателните пътища. Букетът от билки включва планински лимон, който преодолява кашлицата, бял равнец, мащерка, кръвен здравец, перуника, бъз и семена от копър, добре познати с противовъзпалителното си, спазмолитично, муколитично, антимикробно и имуностимулиращо действие върху белодробните тъкани.

Екстрактът от слез съдържа слузни вещества, които образуват защитен филм върху раздразнената дихателна лигавица и има успокояващ ефект. Екстрактът от черна боровинка, богата на витамин С и други антиоксиданти, подпомага имунната система за намаляване на тежестта и продължителността на респираторните инфекции. Екстрактът от мента спомага за отварянето на прочистените дихателни пътища.

Богатият състав на фибри, витамини и минерали в лимеца, пектина и инулина не само подсилва противовъзпалителното действие, но и повишава имунната устойчивост спрямо повторно заразяване.

Така се постига необходимият баланс за протичането на естествените оздравителни процеси.

Доброто здраве е баланс.
Той ви очаква на www.trakeya.com



Читателите на Списание 8 получават 20% отстъпка за всички продукти на „Тракеия“ с промокод spisanie8 в сайта www.trakeya.com


За контакти:
София, ул. „Варна“ 50
trakeya.com
+359 892 749 699
info@trakeya.com


Статията е публикувана в Списание 8, бр. 2/2024 г.

Още по темата:

Молекулата на живота Тракеия

Молекулата на живота

Ортосилициевата киселина ни прави дълготрайно здрави и по-млади, като спомага за усвояването на над 70 важни хранителни вещества

Покорете стреса! Тракеия

Покорете стреса!

Вместо да се борим с тревожните състояния, с добавката „Тракеия баланс стрес“ променяме средата, за да няма условия за появата им

Най-доброто за сърцето Тракеия

Най-доброто за сърцето

В хранителната добавка „Баланс сърдечносъдова система“ се срещат древното познание на предците със съвременните биотехнологии

За да е в равновесие храносмилателната ни система Тракеия

За да е в равновесие храносмилателната ни система

Българското изделие връща здравето, като свързва в едно минало, настояще и бъдеще

Тракеия – храни от древността Тракеия

Тракеия – храни от древността

Добавки, вдъхновени от далечното ни минало, осигуряват всичко необходимо за здравето, включително така нужния силиций