Подкрепете ни!




Светът в тебМария Русева, снимки Александър Лазаров / 16 август 2023

Дванайсетте стени на твоя мир

Додекаедърът на Косьо и Ася „възбужда енергетиката в човека и го подготвя да влезе в шестото измерение"


Дванайсетте стени на твоя мир
Eдна дума описва отлично живота, който повечето хора напоследък водим: лутане. Лутаме се кое хапче да изпием, че да ни мине; лутаме се как да си осигурим парично благосъстояние; лутаме се как да излекуваме раните от миналото; лутаме се да открием Бог, себе си, призванието си, съвършената половинка. Лутането приключва в мига, щом застанем здраво в своя център. Как да го постигнем, ни показват Косьо Любенов и Ася Иванова със своите дейности във фондацията им „Вадимелис“.

Старозагорецът Косьо Любенов е сред онези, завърнали се от чужбина будители и изцелители, посветили се изцяло на оздравяването на българите.
След тежка пътна злополука, заради която е обездвижен за известно време, мъжът преразглежда живота си и решенията за промяна заваляват. Прибира се в родината, отдава се на духовното си усъвършенстване и способности и днес е билколечител, енерготерапевт, радиестезист, производител на билкови тинктури и кремове. Заедно с жена си ръководи фондация „Вадимелис“. В сайта vadimelis.com и в дрогерии и аптеки из цялата страна могат да се открият техни изделия – кремове, забъркани с обич и грижа от билки, расли на родна земя, както и тинктури, борещи се успешно с всевъзможни болести и неразположения.



Полет направо в етера
Косьо е убеден, че най-добрият лек за българите идва от растенията, които виреят на нашата си земя, а изцелението и навлизането в истинския, пъстър и здравословен живот се постига чрез работа на всички нива на съществуване – „физическото, умственото, психическото, емоционалното и дивинното тяло, в което е духът и където се съхранява безграничната информация на битието, тоест етера“. Както сигурно сте прочели в брой 6/2021, според Питагор додекаедърът отговаря на елемента етер (за него можете да научите повече от брой 4/2021). Затова при Косьо и Ася дошла хрумката да построят в двора си в старозагорското село Дълбоки сграда с тази форма, в нея да пренощуват хора по време на обученията им и да се настройват на висшите честоти на мира, любовта и мъдростта.
„Додекаедърът, или дванайсетостенникът, е формата, която възбужда енергетиката в човека и го подготвя да влезе в шестото измерение. Човек, затънал в материализма, облъчван от градския живот и изтощен от него, може да се възстанови, уравновеси и освежи след срещите, които правим тук“, казва Косьо Любенов.


Действително, само след 10-ина минути престой тежестта на тялото намалява наполовина, към теб идват мисли и чувства като от други светове – сладостни, сияйни и окриляващи. А вените ти се изпълват със сила да се справиш с всички предизвикателства.

А дванайсетостенникът растял...
Как започнала работата им с чудатия додекаедър? Двойката била на изложение във Варна и 3 седмици щандът им бил срещу този на Венци Маринов, който изработва предмети по свещената геометрия. Косьо купува додекаедър от метални тръби със стена 70 см и който побира в себе си една кушетка. Започнали да правят опити, Ася – с квантов анализатор, а мъжът є – с махало. Тя пускала диагностика на пациента преди и след 20-минутен престой в додекаедъра и сравнявала резултатите. „Имали сме случаи, при които 3/4 от показателите са променени, като 2/3 показват подобрение. Додекаедърът работи безотказно. Оттам се роди идеята да построим сграда с такава форма. Тя е 5,30 метра висока, като едната стена е 2,40 м. Благотворното є влияние е в радиус от 100 м извън нея“ – разказва енерготерапевтът. Това се случва благодарение на торсионните полета, които дванайсетостенникът създава и излъчва.



Срещи за връщане към истината
Както вече стана дума, Ася и Косьо посрещат групи хора за по няколко дни в дома си. Посетителите могат да пренощуват в додекаедъра и да отпият от връзката с етера и висшите измерения, събуждайки се като преродени на сутринта.

Това, както и събитията на „Вадимелис“ помагат на човек да си върне силата; да освободи съзнанието си и да посее в него семенцето на пълноценния живот, към който да върви устремено след сбирката. По време на тези срещи групата пие сутрешния си чай заедно, упражнява духовни дейности, слуша лекции, разхожда се из гората и обогатява познанията си за целебните растения в нея. Често домакините уреждат и езотерични пътувания до силноенергийни места, на които също се извършват пречистващи и зареждащи духовни практики.



От 2005 г. Косьо се занимава с лечение с енергиите от Земята и Космоса (метод на Ханиел – същността, която отговаря за всички лечители и знания за самоусъвършенстване и взаимопомощ, както и за вселенската любов, свързана с планетата Венера)
. Според терапевта един от най-важните въпроси днес е този жените отново да стъпят в силата си, да преоткрият себе си; да се заявят, но през любовта; да излязат от враждебността и отмъщението и да разпръснат свещената си любов и грижа към околния свят.

Двойката издига още една постройка, която ще даде възможност броят на посетителите за нощуване да стигне до 35. Предвижда се включването и на външни лектори, които да спомагат възможно най-голям брой хора да се събудят и да поемат по пътя на здравия живот в неразривна връзка с висшите светове и същности.

Контакти
:
0895 457 770
aqua_vadimelis@abv.bg
сайт
facebook

Статията е публикувана в бр. 8/2023 г. на Списание 8

Вечната скръб и сълзи ви вкарват в самосъжаление и ви отдалечават от любовта Светът в теб

Вечната скръб и сълзи ви вкарват в самосъжаление и ви отдалечават от любовта

Кришнамурти: Страданието не е твое, защото всички около теб страдат

Вълшебна песен, наниз и ухание Светът в теб

Вълшебна песен, наниз и ухание

Създадени от гласовитата Смиляна да умиротворяват и насищат живота ни с радост и сполуки

Честит Великден! Светът в теб

Честит Великден!

Цели 40 дни след Великден православните християни се поздравяват с Христос Воскресе и Воистину Воскресе!

Всички неща около нас са капчици на Божията любов Светът в теб

Всички неща около нас са капчици на Божията любов

Природните красоти са малките проявления на любовта, които ни водят към великата Любов, към Христа

Писано яйце Светът в теб

Писано яйце

Или как да си сътворите великденски шедьовър с восък и боя

Чудото благодатен огън Светът в теб

Чудото благодатен огън

Как божественият пламък слиза на Великден в Йерусалим и колко малко знаем за явлението горене

Велика събота е Светът в теб

Велика събота е

Богослуженията днес са най-високата точка в православната литургическа традиция

Разпети петък е Светът в теб

Разпети петък е

Това е денят, в който разпънали на кръст невинния Агнец – „изтезаван за нашите беззакония и мъчен за нашите грехове"

До разпятието ще застана, ще примра с изстинало сърце Светът в теб

До разпятието ще застана, ще примра с изстинало сърце

Пастернак посвещава на Мария Магдалина стихотворения в „Доктор Живаго“

Не си събирайте съкровища на земята Светът в теб

Не си събирайте съкровища на земята

Проповедта на планината е основополагащ текст от Библията, който носи непреходни послания и до днес

Събудете своята духовна ДНК и изживейте промяната Светът в теб

Събудете своята духовна ДНК и изживейте промяната

Когато следвате зова на душата си, израстването се простира далеч отвъд вас, вашето семейство и приятели

Юда попита: „Аз ли съм, Учителю?“ Светът в теб

Юда попита: „Аз ли съм, Учителю?“

Дали най-известният предател в историята не е участник в божествен стратегически план

Законът за привличането – как да се възползваме от силата му Светът в теб

Законът за привличането – как да се възползваме от силата му

5 лесни стъпки, чрез които да привличате в живота си онова, за което мечтаете

То е вратата към любовта Светът в теб

То е вратата към любовта

4 неща, които е важно да знаете за вашето вътрешно дете

Какво е истинска молитва? Светът в теб

Какво е истинска молитва?

Садгуру: Вие мислите, че Бог е инструмент за постигане на удобство, богатство, власт и удоволствие